Διαδίκτυο στην Καστάνιτσα

wifi2014

 

 Η Καστάνιτσα όπως και πάρα πολλά χωριά της Ελλάδας στερούνται δικτύου από τον ΟΤΕ, άρα είναι αδύνατη η ηλεκτρονική διασύνδεση με αποτέλεσμα ο Γιατρός να μην μπορεί να γράψει τα φάρμακα και οι εναπομείναντες ηλικιωμένοι πατριώτες να υποβάλλονται στην αντίστοιχη σωματική και οικονομική επιβάρυνση για να πάνε στο Άστρος.

Παρά τις επιστολές και παρεμβάσεις μας στο Υπουργείο Υγείας, στην Περιφέρεια Αρκαδίας...

 

Παρά τις επιστολές και παρεμβάσεις μας στο Υπουργείο Υγείας, στην Περιφέρεια Αρκαδίας και στο Κέντρο Υγείας Άστρους λύση δεν δόθηκε.

Έτσι για άλλη μια φορά πήραμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Στην Γενική Συνέλευση της 4ης Αυγούστου 2012 πήραμε την απόφαση και στις 31 του ίδιου μήνα λύσαμε το πρόβλημα. 
Ο Μ.Φ.Σ.Α.Κ. μετά από έρευνα κατέληξε στην επιλογή του δορυφορικού διαδικτύου της Forthnet. Το διαδίκτυο αρχικά λειτούργησε στο ιατρείο του χωριού και στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου ενώ το καλοκαίρι του 2014, σε συνέχεια της αρχικής πρωτοβουλίας o σύλλογος, τοποθέτησε στη στέγη του πολιτιστικού κέντρου κεραίες αναμετάδοσης του σήματος του διαδικτύου, ικανές για να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του χωριού.

Στόχος του συλλόγου είναι να καλυφθεί και το υπόλοιπο χωριό με αυτή τη δυνατότητα.

 

You are here Νέα Ειδήσεις Διαδίκτυο στην Καστάνιτσα