Λαϊκή Συνέλευση στην Καστάνιτσα

synel3

 Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Καστάνιτσα Λαϊκή Συνέλευση με θέμα "Προβλήματα κεντρικής πλατείας Τοπικής Κοινότητας Καστάνιτσας".

Στην συζήτηση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Β.Κυνουρίας κος Τάκης Μαντάς, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Αρφάνης και Γκαύρος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο κος Τάκης Αδάμης, οι Πρόεδροι Καστάνιτσας Θ.Πεφάνης και Πλατάνου Θ.Αντωνίου, ο Πρόεδρος του Μ.Φ.Σ.Α.Καστανιτσιωτών Σ.Πεφάνης και αρκετοί κάτοικοι της Καστάνιτσας.

 Σε απόλυτα Δημοκρατικό, Πολιτισμένο και συναινετικό κλίμα, ακούστηκαν όλες οι απόψεις, τοποθετήθηκαν...

 

 

 Σε απόλυτα Δημοκρατικό, Πολιτισμένο και συναινετικό κλίμα, ακούστηκαν όλες οι απόψεις, τοποθετήθηκαν οι πολίτες, οι επαγγελματίες και οι φορείς σε όλα τα προβλήματα  που μπήκαν σε διαβούλευση, ανταλλάχθηκαν απόψεις, κατατέθηκαν προτάσεις και ψηφίστηκε η τελική πρόταση με σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία η οποία θα προωθηθεί από την Δημοτική Αρχή προς τις αρμόδιες υπηρεσίες  για τελική έγκριση ώστε να δοθεί οριστική λύση σε ένα πρόβλημα που ταλανίζει χρόνια αυτό το όμορφο χωριό.

Η συνέλευση αποφάσισε:

Να νομιμοποιηθούν οι ξύλινες κατασκευές με τα σκέπαστρα χωρίς πλαϊνές καλύψεις, και στην συνέχεια αφού δημιουργηθεί από τον δήμο το κανονιστικό σχέδιο χρήσης της πλατείας, να γίνει τοπογραφικό και να επανεξετασθούν σε συμφωνία με τον εκάστοτε Πρόεδρο τα τ.μ. ενοικίασης από το κάθε μαγαζί.

Βασική προϋπόθεση της σύνταξης της πρότασης απο το Δήμο και να αποσταλεί για έγκριση, η επαναφορά των ξύλινων στηριγμάτων της νέας πέργκολας της ταβέρνας «Tο Στολίδι» στην παλαιά τους θέση και την απομάκρυνση πλαστικών και αλουμινένιων στηριγμάτων.

 

 συνελευση 1 3a copy

 

 

συνελευση 1 7a copy

You are here Νέα Ειδήσεις Λαϊκή Συνέλευση στην Καστάνιτσα