Δραστηριότητες - Δήμου Κοινότητας

Το Τεχνικό Πρόγραμμα Έργων του χωριό

 Το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού με απόφασή του πρότεινε και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ψήφισε το Τεχνικό Πρόγραμμα Έργων για το 2011. Το συνολικό ύψος των πιστώσεων για την Καστάνιτσα ανήλθε στα 22.000 ευρώ κατά πολύ μειωμένο από άλλα χρόνια που βέβαια εγκρίνοντας τα έργα στα χαρτιά αλλά για τέσσερα χρόνια δεν έγιναν σχεδόν τίποτα.

Τα έργα που εντάχθηκαν είναι :

  •  Διαμόρφωση - τσιμεντόστρωση υπολοίπου χώρου νεκροταφείου και τσιμεντόστρωση δρόμου πρόσβασης με προϋπολογισμό 12.000 ευρώ.
  •  Ανάπλαση - πλακόστρωση δρόμου Παιδική Χαρά - Αλειφεροπουλέϊκα με προϋπολογισμό 10.000 ευρώ.
  •  Επίσης και μέσω του προγράμματος έργων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης, το Τοπικό Συμβούλιο έχει προτείνει την κατασκευή οχετών για τα νερά της βροχής σε διάφορες γειτονιές του χωριού.

Από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή έγινε η δημοπράτηση του έργου για την συντήρηση του Παλιού Κοινοτικού Γραφείου που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία. Η ανάδοχος εργολάβος κ.Παπαδάκου θα προχωρήσει στην κατασκευή σκεπής με πλάκες Πάρνωνα καθώς και στην αλλαγή των κουφωμάτων. Τα χρήματα για τις πιο πάνω εργασίες προέρχονται από την πώληση των ακινήτων των Κληροδοτημάτων Βουζούκου και Νότας Κοντογιάννη. Δυστυχώς και ενώ το έργο εκκρεμούσε τρία χρόνια, ο Δήμος δεν πρόσθεσε ούτε ένα ευρώ από δικές του πιστώσεις και το έργο θα μείνει στην μέση.

You are here Δραστηριότητες Δήμου - Κοινότητας