Ημερίδα με Θέμα: Καστανιά – Καλλιέργεια – Ασθένειες - Μεταποίηση

articleLogo kastana17


Το χωριό μας  έχει την τιμή να υποδεχθεί τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου ο οποίος θα κηρύξει την έναρξη των εκδηλώσεων της 34ης Γιορτής Κάστανου και θα μιλήσει σε μερίδα με θέμα: “Καστανιά – Καλλιέργεια – Ασθένειες - Μεταποίηση”  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 στο κέντρο περιβαλλοντικής ενημέρωσης Καστάνιτσας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ημερίδας:...

 

Περισσότερα...

Γιορτή του Κάστανου 2017 - Chestnut Festival

articleLogo kastana17


Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Μορφωτικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος των Απανταχού Καστανιτσιωτών θα διοργανώσει, για 34η χρονιά, την ΓΙΟΡΤΗ του ΚΑΣΤΑΝΟΥ, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017.

Η Γιορτή Κάστανου θα λάβει χώρα στην πλατεία του Σωτηρίου Κουρούνη στην τοποθεσία «Μάνα», η οποία βρίσκεται στα 200μ. από την νότια είσοδο του χωριού μας, περιτριγυρισμένη από τον υπέροχο καστανεώνα μας.

 

Περισσότερα...

Γιορτή του Κάστανου 2015

articleLogo kastana15


Οκτώβριος, ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου, ο μήνας της συγκομιδής των καστάνων, ο μήνας που συνδέεται με τον αγαπημένο μας καρπό, το κάστανο, ο μήνας που ανέδειξε την ομορφιά αυτού του τόπου. Αυτόν το μήνα, λοιπόν, σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί και φέτος στο χωριό μας - στην Καστάνιτσα Αρκαδίας – την ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΟΥ το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015.

Το 1983 διοργανώσαμε για πρώτη φορά την Γιορτή μας. Μετά από 31 χρόνια καταφέραμε με πολύ κόπο και μεράκι να...

Περισσότερα...

Γιορτή του Δάσους 2015

O Moρφωτικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος των Απανταχού Καστανιτσιωτών θα πραγματοποιήσει και φέτος κατά το πρώτο Δεκαπενθήμερο του Αυγούστου στην όμορφη Καστάνιτσα σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων στα πλαίσια των καθιερωμένων καλοκαιρινών εκδηλώσεών του που πραγματοποιεί εδώ και πολλά χρόνια με τον τίτλο «Γιορτές του Δάσους 2015».

Οι εκδηλώσεις γίνονται με σκοπό να εμπλουτιστεί ευχάριστα η βασική χρονική περίοδος άφιξης στο χωριό μας πατριωτών και επισκεπτών κάθε ηλικίας για την καλοκαιρινή τους διαμονή, αλλά και για μια ευχάριστη ανάπαυλα στην καθημερινότητα των μόνιμων κατοίκων.

 

 

Περισσότερα...

Καστάνιτσα - Κοινωνική Δικτύωση

Η Καστάνιτσα βρίσκεται πλέον στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Twitter, Google+, YouTube, και Flickr.

Η διαχείρηση των παρακάτω διαδυκτιακών τόπων ανήκει στο Μορφωτικό & Φυσιολατρικό Σύλλογο των Απανταχού Καστανιτσιωτών.

Ακολουθήστε μας:

twitter_logoS  FB_logoS   Flickr-ButtonS   youtube-button1   googleplus-square-60   4sqrLOGO 60

 

Κοπή της Πίτας 2015 - Μ.Φ.Σ.Α.Κ.

 

logoSAK

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί Καστανιτσιώτες και φίλους στην ετήσια εκδήλωση της κοπής της πίτας για το νέο χρόνο. Ο αγαπητός και πάντα πρόθυμος συμπατριώτης μας, πρωτοπρεσβύτερος Αναστάσιος Πέτρου και ιερατικός προϊστάμενος του ναού θα μας διαθέσει για άλλη μια χρονιά τον χώρο και τον ευχαριστούμε θερμά που και φέτος ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας.

Το πρωί της Κυριακής της 1ης Φεβρουαρίου 2015 και συγκεκριμένα μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει η εκδήλωση της κοπή της πίτας στον ισόγειο χώρο εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγ. Βασιλείου στον Αγ.Δημήτριο (Μπραχάμι) στην Αθήνα.

Περισσότερα...

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ Μ.Φ.Σ.Α.Κ. 2015 - ΣΠΑΡΤΗ

logoSAK

 

 

Την σκυτάλη για τον ετήσιο χορό του Συλλόγου μας παίρνει φέτος η Σπάρτη. Καλούμε όλους τους πατριώτες και τους φίλους μας να αφήσουν μακριά για λίγο τα προβλήματα, το άγχος και τις έγνοιες και να έρθουν να σμίξουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00, στο κέντρο "ΑΛΑΜΠΡΑ". Τη βραδιά θα συνοδέψουν μουσικά  "Τα παιδιά της Μεγαλόπολης".

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 4

You are here Νέα Ανακοινώσεις