Βίντεο Αφιέρωμα στην Καστάνιτσα, απο το NotosPress.gr

kastandrone

 

 Με αφορμή την 32η Γιορτή του Κάστανου 2015 στο χωριό μας, το NotosPress.gr και ο φίλος και πατριώτης Τάκης Κούρος με τους συνεργάτες του ετοίμασαν και μας προσέφεραν ένα πανέμορφο βίντεο με λήψεις της Καστάνιτσας απο ψηλά!! 

 

Περισσότερα...

ΑΦΙΕΡΩΜΑ της REAL NEWS στο ένθετο REAL Taste & Style (Κυριακή 13-11-2011)

realnews

 

Αναμφίβολα, είναι ένα χωριό ξεχωριστό. Η Καστάνιτσα ξέρει να γοητεύει τις αισθήσεις με τις ιδιαίτερες γεύσεις της, δεμένες με τα κάστανα εκλεκτής ποιότητας, τα οποία παράγει ο τόπος. Μια βόλτα στα πλακόστρωτα καλντερίμια της με τα αρχοντικά πυργόσπιτα, βαμμένα στα χρώματα της αθωότητας, σου κινεί την περιέργεια να την ανακαλύψεις...

 

Περισσότερα...

Το γράμμα από έναν Αργεντίνο φίλο

to-gramma

 

  Αυτό το γράμμα μας το έστειλε ο φίλος και λάτρης της Καστάνιτσας, Χουάν τον οποίο γνωρίσαμε ως επισκέπτη φέτος το καλοκαίρι όταν τον έφερε ο Κλείτος Παπαδόπουλος από την μακρινή Αργεντινή να γνωρίσει την χώρα μας. Είναι τα λόγια ενός νέου ανθρώπου που γνώρισε και λάτρεψε την Ελλάδα από μακριά. Και όταν πραγματοποίησε το όνειρό του να την επισκεφτεί, ήρθε και στο χωριό μας. Γεμάτος εμπειρίες και όμορφες εικόνες γύρισε στην πατρίδα του και μας έγραψε αυτό το ιδιαίτερα συγκινητικό γράμμα μέσα από το οποίο νιώθουμε υπερήφανοι που έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις όχι μόνο από το χωριό μας αλλά και από την ομορφιά της ψυχής και της καρδιάς μας που του ανοίξαμε και τον καλοδεχτήκαμε.

 

Περισσότερα...

Το ποιήμα πολύτσι

politsi

 

  Το ποίημα αυτό αποτελεί συνέχεια του κειμένου «ΤΟ ΠΟΛΥΤΣΙ» που δημοσιεύτηκε στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας και έχει γράψει και τα δυο ο συμπατριώτης μας Αργύρης Καλκάνης.

 

 

 

Περισσότερα...
You are here Αφιερώματα