Γιορτή του Δάσους 2015

Γιορτή Δάσους Website Article LOGO year

O Moρφωτικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος των Απανταχού Καστανιτσιωτών θα πραγματοποιήσει και φέτος κατά το πρώτο Δεκαπενθήμερο του Αυγούστου στην όμορφη Καστάνιτσα σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων στα πλαίσια των καθιερωμένων καλοκαιρινών εκδηλώσεών του που πραγματοποιεί εδώ και πολλά χρόνια με τον τίτλο «Γιορτές του Δάσους 2015».

Οι εκδηλώσεις γίνονται με σκοπό να εμπλουτιστεί ευχάριστα η βασική χρονική περίοδος άφιξης στο χωριό μας πατριωτών και επισκεπτών κάθε ηλικίας για την καλοκαιρινή τους διαμονή, αλλά και για μια ευχάριστη ανάπαυλα στην καθημερινότητα των μόνιμων κατοίκων.

 

 

Έτσι ο Σύλλογος έχει φροντίσει να οργανώσει και πραγματοποιήσει εκδηλώσεις για παιδιά μικρής ηλικίας, εφήβους αλλά και μεγαλύτερους με βασικό περιεχόμενο τον αθλητισμό, τις γνώσεις, την κοινωνικότητα, τη μουσική, τη διασκέδαση, τις παραδόσεις, τη φύση κ.α.

Σκοπός του Συλλόγου είναι μέσα από κάθε όμορφη και ευχάριστη εκδήλωση να περνάει μηνύματα, ιδέες, γνώσεις και κυρίως να κρατάει ζωντανό το δέσιμο των πατριωτών τόσο μεταξύ τους όσο και με το χωριό, καθώς και να αναπτύσσει μόνιμους και δυνατούς δεσμούς ανάμεσα στους νέους με τον τόπο καταγωγής τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 
Κατεβάστε σε μορφή PDF το πρόγραμμα κάνοντας κλικ στον τίτλο: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ 2015

FBcoverGdasous2015

 

Διοργάνωση:        


                   

 

Αρωγοί:

        foreas_logo               sitekastan_logo                     

 

 

You are here Νέα Ανακοινώσεις Γιορτή του Δάσους 2015