Χρήση αίθουσας πολυχώρου συλλόγου

polixoros

polixoros1 

  Όπως γνωρίζετε πρόσφατα ανακαινίστηκε η αίθουσα του Συλλόγου μας και μετατράπηκε σε έναν πολύ όμορφο πολυχώρο ο οποίος μπορεί να εξυπηρετήσει τις σύγχρονες ανάγκες του χωριού μας και παράλληλα μπορεί να διατεθεί, αποκλειστικά και μόνο, σε οποιονδήποτε πατριώτη ο οποίος δεν έχει τις κατάλληλες υποδομές στο σπίτι του για να εξυπηρετήσει ευχάριστες ή δυσάρεστες εκδηλώσεις, όπως εορτές, γενέθλια, μνημόσυνα καθώς και σε κάποιον που θέλει να τον χρησιμοποιήσει ως εκθεσιακό και συνεδριακό χώρο αφού διαθέτει σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, θέρμανση και εξαερισμό.

 

Με χαρά μας όλο και περισσότεροι πατριώτες ζητούν την χρήση του και φυσικά το Δ.Σ. του Συλλόγου ανταποκρίνεται θετικά καθώς ο χώρος ανήκει σε όλους μας. Θα πρέπει όμως εδώ να αποφασίσουμε κάποιους κανόνες, ώστε να μην υπάρχουν γκρίζες ζώνες και να είναι ένας χώρος με άνετη πρόσβαση σε όλους τους πατριώτες.

Για το σκοπό αυτό σημειώνουμε τις αποφάσεις μας και παρακαλούμε για τις δικές σας προτάσεις, ενστάσεις και υποδείξεις.

  •  Η χρήση της αίθουσας γίνεται με έγγραφη  αίτηση στο Δ.Σ. του Συλλόγου από τον ενδιαφερόμενο.
  •  Μετά την απόφαση παραχώρησης, ο χρήστης με δική του ευθύνη ετοιμάζει τον χώρο και τον παραδίδει μετά το πέρας της εκδήλωσής του καθαρό και τακτοποιημένο.
  •  Ο χρήστης χρησιμοποιεί δικά του σκεύη εστίασης και σίτισης, καθώς ο σύλλογος με απόφασή του δεν θα παρέχει τα δικά του σκεύη προς χρήση, οι λόγοι αυτής της απόφασης, είναι πως η χρήση της αίθουσας δεν πρέπει να  ανταγωνίζεται τους επαγγελματίες του χωριού μας.
  •  Ο χρήστης χρησιμοποιεί την αίθουσα ΔΩΡΕΑΝ και είναι στην δική του διακριτική ευχέρεια για οποιαδήποτε προσφορά θέλει να κάνει για τα έξοδα συντήρησης.
  •  Ο χρήστης αποκαθιστά με δική του δαπάνη πιθανές φθορές ή ζημιές κατά την χρήση της αίθουσας από δική του υπαιτιότητα.
  •  Απαγορεύεται η χρήση της αίθουσας για επαγγελματικό σκοπό, προέκταση των επαγγελματικών χώρων με ίδιον όφελος και κέρδος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες για πρόσκαιρη χρήση και μόνο, ενός γεγονότος ανά ημέρα καταβάλλοντας ποσό 100 ευρώ στον Σύλλογο για κάθε χρήση και είναι στην ευχέρεια του Δ.Σ. να εγκρίνει ή όχι την χρήση αυτή.
  •  Ο Σύλλογος έχει δικαίωμα να μην παραχωρήσει την αίθουσα αν συντρέχουν λόγοι επαρκώς αιτιολογημένοι ή έχει προγραμματίσει δική του εκδήλωση.
  •  Τα τραπεζο-καθίσματα που θα χρησιμοποιηθούν μεταφέρονται από και προς την αποθήκη με ιδία μέσα του χρήστη και όχι του Συλλόγου.Φυσικά αντικαθιστά την οποιαδήποτε φθορά προκύψει στα υλικά αυτά.
  • Όπως προαναφέραμε, η διάθεση της αίθουσας του συλλόγου, δεν έχει σκοπό να θίξει συμφέροντα των επαγγελματιών του χωριού αλλά να εξυπηρετήσει καταστάσεις της καθημερινότητας, όποτε αυτό κριθεί. Είναι ευθύνη των επαγγελματιών εστίασης η διατήρηση της πελατείας τους και της βελτίωσης των επαγγελματικών τους χώρων και δυνατοτήτων, όχι του Δ.Σ.

You are here Νέα Ανακοινώσεις Χρήση αίθουσας πολυχώρου συλλόγου